Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοπή στο 90+4’!

Ανακοπή στο 90+4’! 1

Ο εκπληκτικός Ηλίας Βούρας νικήθηκε στο 90+4’ και ο Εθνικός Γαζώρου πανηγύρισε τον πόντο (1-1) απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν αυτό της Παρασκευής (11/01) που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Football League στις Σέρρες. Ο Εθνικός Γαζώρου μετά την ήττα (1-0) από τον Θρασύβουλο αναζητούσε την επιστροφή στις επιτυχίες και η Νίκη Βόλου ήθελε να διευρύνει το αήττητο σερί στις έξι αγωνιστικές και να το συνδυάσει με τρίποντο, που θα την έφερνε μόνη πρώτη στο ρετιρέ. Ωστόσο, έφυγαν με τον πόντο (1-1), αλλά οι περίπου 800 οπαδοί που παρακολούθησαν την αναμέτρηση θα τη θυμούνται για καιρό.

Οι Θεσσαλοί μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα κατάφεραν να προηγηθούν σε ένα κομβικό σημείο (44’) με αυτογκόλ του Βασίλη Κωνσταντινίδη (έκανε ντεμπούτο). Ο Εθνικός Γαζώρου στο δεύτερο ημίχρονο ρίσκαρε, παίζοντας φουλ επίθεση, αλλά βρήκε μπροστά του έναν εκπληκτικό Ηλία Βούρα, ο οποίος με εντυπωσιακές επεμβάσεις (83’,84’,85’, 90+3’) κρατούσε το μηδέν παθητικό. Δεν κατάφερε, όμως να κάνει το ίδιο και στο 90+4’ σε σουτ του Μπεκιάρη, που διαμόρφωσε το 1-1.

Από πλευράς γηπεδούχων, δεν ήταν το καλύτερο ντεμπούτο για τον Βασίλη Κωνσταντινίδη, ενώ καλά στοιχεία έδειξε για τη Νίκη Βόλου ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, Άλαν Λαλίν.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης (37' Γαλακτερός), Μερεσιώτης, Καπίας, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Γεωργιάδης (70' Ναλμπάντης), Σ. Κωνσταντινίδης, Αλεξάντροβιτς (46' Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης, Β. Κωνσταντινίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Τάντιτς (63' Λαλίν), Κυριάκος, Σκούφαλης (77' Σαμαράς), Φλίγκος (52' Χατζής).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 11 Ιανουάριος 2013 22:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep